eTwinning

Aquest any hem començat a treballar amb la plataforma eTwinning.

eTwinning és la comunitat més extensa de centre educatius d'Europa. Està formada per gairebé 200.000 centres escolars i més de 600.000 professors d'una quarantena de països. Proporciona eines en línia perquè els docents trobin socis, engeguin projectes, comparteixin idees, intercanviïn pràctiques interessants i comencin a treballar junts, servint-se de les diferents eines personalitzades disponibles a la plataforma. eTwinning promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC) i, a banda de la funció col·laborativa i del coneixement de les diferents cultures europees, en el cas de l'anglès, proporciona una oportunitat única als nostres alumnes per utilitzar la llengua com a mitjà per comunicar-se en un context real amb alumnes d'altres centres.
Es tracta d'un entorn controlat en el qual només poden participar escoles i mestres. Tots els projectes són supervisats pels mestres administradors, les direccions dels centres participants i els serveis eTwinning nacionals.


Ara mateix estem iniciant el primer projecte en el que participarem, titulat Christmas penpals. És un projecte relativament breu, que durarà fins al gener i que bàsicament consta de 4 tasques que realitzarem de manera digital i en paper.

Hem començat a treballar amb 6 escoles de 4 països diferents (Itàlia, Turquia, Lituània i Polònia).
Com que és la primera vegada que l'utilitzem i és un projecte format per molts alumnes, hem creat un usuari únic per a cada classe en comptes de crear usuaris individuals.

Feu clic al següent enllaç per entrar a la versió pública del projecte. Haureu de clicar a l'apartat Login que trobareu a l'extrem superior dret per accedir amb les dades d'accés que els alumnes de cinquè han apuntat a l'agenda.

Christmas penpal project.

Aquestes són algunes de les cartes que hem rebut dels nostres companys d'altres escoles:Hem iniciat un nou projecte d'etwinning liderat per una escola turca que gira al voltant del dibuix, les caricatures i l'expressió creativa des de la perspectiva dels infants. Es titula Grown-ups are Odd, expressió que apareix sovint al Petit Príncep, d'Antoine de Saint-Exupéry.


A continuació teniu unes quantes fotos de les dues primeres activitats programades al projecte:1 comentari:

  1. En el nou curs ens u pasarem jenial em els amics i els nos tres monitores la Monse i el Albert. Espero cue pugi anar a las colonias, magra daría molt!!! No vui que acuet a y s'acabi. Gaia.

    ResponElimina