ENGLISH

Data de publicació: 4 de juny
Data d'entrega màxima: 15 de juny


Aquesta setmana necessito la vostra ajuda per acabar una història. Mireu-vos el vídeo i, a continuació, llegiu la història que trobareu en pdf. Veureu que a la història hi ha paraules en negreta. A l'última pàgina trobareu la traducció d'aquestes paraules. Podeu utilitzar el diccionari per buscar alguna altra paraula que no conegueu, però la idea és que ho intenteu entendre pel context. No passa res si no enteneu totes les paraules.
PDF de la història:
Data de publicació: 25 de maig
Data d'entrega màxima: 1 de juny


Aquesta setmana tampoc teniu històries. Farem un repàs del vocabulari treballat durant el curs a través d'un formulari. És vocabulari bàsic que ha sortit en moooltes històries. 

És molt important que abans de respondre el formulari us mireu el següent vídeo

Mireu-vos-el sencer perquè explico un parell de coses que necessiteu per respondre bé el formulari!

Formulari:


Data de publicació: 11 de maig
Data d'entrega màxima: 25 de maig

Aquesta setmana no teniu història d'anglès. Ahir vaig estar preparant dorayakis i us he gravat un vídeo amb la recepta. El trobareu també a l'Edpuzzle i, tot i que té preguntes de comprensió, l'objectiu és que, si podeu, prepareu vosaltres mateixos la recepta seguint les meves instruccions.
Per tant, què heu de fer?
- Veure el vídeo a Edpuzzle i respondre les preguntes.
- Preparar dorayakis seguint la meva recepta (optatiu)
- Gravar un vídeo preparant alguna recepta que us agradi i explicar-la en anglès (optatiu)


Hem rebut uns quants vídeos vostres preparant la Dorayakis o d'altres receptes. Moltíssimes gràcies, heu fet una feina fantàstica!

Yoghurt Cake by Maria:Bread by Víctor:Truffles by Katherine:Dorayakis and Pancakes by Júlia:

Dorayakis by Doha:
Dorayakis by Sergi:

Data de publicació: 4 de maig
Data d'entrega màxima: 18 de maig

Com que la història d'aquesta setmana és llargueta, només en poso 1, la número 36, The 12 Months.Data de publicació: 27 d'abril
Data d'entrega màxima: 11 de maig

Teniu dos vídeos a Edpuzzle, la història 35, Ben Loves Pizza  (és molt senzillet i, a diferència de la majoria d'històries, aquesta està en present.) i la història 36, The Two Frogs.
Data de publicació: 21 d'abril
Data d'entrega màxima: 5 de maig

Teniu un nous vídeo d'Edpuzzle per fer, de moment la història 33, The Talkative Tortoise i la història 34, Mmm... Cookies.
Deixaré 2 setmanes de temps per entregar-lo, com sempre. Data de publicació: 30 de març
Data d'entrega màxima: 13 d'abril

Teniu un nou vídeo d'Edpuzzle per fer, la història 32, The Nutcracker. 
Deixaré 2 setmanes de temps per entregar-lo, com sempre. 

Els que teniu històries pendents per entregar, recordeu que ara teniu temps de sobres per posar-vos al dia, així que aprofiteu l'ocasió!
Data de publicació: 16 de març
A banda de posar-nos al dia dels vídeos que potser algú té pendents d'entregar i de fer els vídeos nous que aniran apareixent a Edpuzzle, he creat un recull de feines de repàs en un portal que es diu Liveworksheets.
L'avantatge d'aquest lloc web és que no cal imprimir els fulls ni entregar-los el primer dia de classe, sinó que a mesura que els aneu fent jo els puc consultar.
Heu d'entrar a Liveworksheet i fer clic sobre Student Access o Acceso alumnos. Ja teniu creat el vostre usuari i contrasenya, que podeu consultar a la imatge següent.
La carpeta que teniu preparada es diu English Review. Són fulls de repàs de diferents temes. Algunes us semblaran fàcils i d'altres potser massa difícils i no les sabreu fer. Són opcionals per practicar una mica, però feu-ne almenys algunes. Ja sabeu que les tasques opcionals demostren la nostra motivació i ganes de fer les coses ben fetes.

(Fa poc que utilitzo la plataforma i normalment funciona bé, però és veritat que ahir i avui durant el dia estava molt saturada i a estones costava molt accedir o simplement donava error i no es podia. Si us passa, proveu en un altre moment)

He creat una altra carpeta dins del Liveworksheet que es diu English Songs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada