ALTRES

Per aquesta darrera setmana, us proposem una sèrie de passatemps. També us en facilitem les respostes per tal que vosaltres mateixos/es comproveu si els heu fet correctament.


Si vols descarregar els passatemps, fes clic aquíSi vols descarregar els sudokus, fes clic aquí

Si us agraden els sudokus, entreu a la següent pàgina web. Trobareu milers de sudokus classificats per nivells amb la seva corresponent solució.


____________________________________________Si cliqueu a sobre de la imatge, accedireu a l'exposició "Sobre paper absorbent" i podreu gaudir de les vostres creacions artístiques sobre paper de cuina i de vàter.

Sou uns i unes grans artistes!!!

--------------------------------------------------------------------

Data de publicació: Dimarts, 21 d'abril

Data d'entrega: Dimarts, 28 d'abril


Un proposem una nova activitat artística. En el següent document pdf podreu veure en què consisteix!Data de publicació: Dijous, 2 d'abril

Data d'entrega: Dijous, 16 d'abril

Sabem que a molts i moltes de vosaltres us agrada molt dibuixar i pintar i, a més, estem convençuts que sou uns i unes grans artistes, per això us proposem una activitat de plàstica diferent.

Us heu fixat que tant el paper de cuina com el paper de vàter tenen uns motius (dibuixos) gravats? El que farem serà aprofitar aquests materials que segur que tots i totes teniu a casa per convertir-los en obres d'art!

I us preguntareu... Com ho podem aconseguir? Doncs sent molt i molt creatius!!!

Necessitareu:
- Paper de cuina i/o de vàter (la llargada que vosaltres decidiu)
- Retoladors de colors
- Aquarel·les i pinzells (opcional)

El que haureu de fer serà puntejar o resseguir els gravats del paper de cuina o de vàter amb retoladors de colors. Podeu seguir patrons, intentar fer algun mandala, jugar amb les simetries... Això ja depèn de vosaltres! També podeu pintar la resta del paper, si així ho voleu.

Us fem algunes recomanacions per tal que gaudiu al màxim de l'activitat:
- Feu diferents proves abans de realitzar la producció final (veureu que no és el mateix pintar o puntejar sobre un full que sobre un paper que és absorbent)
- Col·loqueu a sota un foli o un paper de diari per tal de no tacar la superfície on us estigueu recolzant
- Si utilitzeu paper de vàter, tingueu en compte que és més fi que el paper de cuina, sobretot si el que useu a casa no és de doble capa
- Confieu molt en vosaltres! Moltes vegades quan feu activitats d'aquest estil, comenteu que no us agrada com us està quedant. Com us hem dit abans, feu moltes proves i deixeu volar la vostra imaginació, us quedaran unes produccions impressionants! Penseu que l'art és molt personal i segur que hi haurà algú a qui li agradarà la vostra creació. I penseu també que segurament és la primera vegada que realitzeu aquesta activitat, per tant, tot el que feu, si ho feu amb ganes, paciència, dedicació i polidesa, serà una gran obra d'art!

Ens faria molta il·lusió fer una exposició virtual de les vostres obres d'art. Per tant, necessitem que tothom ens enviï una fotografia que es vegi molt bé del vostre "quadre" (o "quadres" si n'heu fet més d'un). Estaria bé que també ens féssiu arribar imatges del procés de creació (les proves que heu fet, els diferents dissenys...) Les heu d'enviar al mail de la classe, muntiblocpromocio2008@gmail.com.

Què us sembla l'activitat? Nosaltres creiem que us pot agradar (i relaxar!) molt i esperem amb moltes ganes les vostres obres d'art!

Perquè tingueu algunes idees, us deixem unes imatges amb models diferents. També deixem un enllaç que conté un petit vídeo d'una noia que està realitzant aquesta activitat.ENDAVANT ARTISTES!

-----------------------------------------------------------

Data de publicació: 30 de març

Des de la companyia de teatre en anglès Jumping Ducks ens han passat aquesta proposta que ens ha semblat interessant per a qui vulgui. A continuació teniu les instruccions que heu de seguir.

Gaudiu dels Tallers de Teatre Musical en anglès per aprendre i divertir-se alhora des de casa i en família amb @jumpingducks a Instagram

A més, podreu participar fent-nos preguntes i suggeriments, continuar perfeccionant el què heu après i enviar-nos els resultats i fer-vos un vídeo final. Us proposem les etiquetes: #AprenentACasa, #Claustrodeig, #JoActuo, #totanirabe, #joemquedoacasa...i evidentment @laVostraEscola!

Mestres, alumnes, mares i pares! Us esperem a tots al nostre instagram el proper Dijous 2 d’abril a les 11hs per a disfrutar plegats!

El vídeo serà gravat i us el podreu descarregar quan vulgueu!

La cançó serà Happy, de Pharrell Williams. Podeu preparar els materials aquí:

https://jumpingducks.com/media/material-tallers/
Contrasenya: jumpingducks-2305

Aqui teniu el link per a poder participar als tallers: Instagram de Jumpingducks

Fins aviat,

Equip de Jumping Ducks
Jumpingducks.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada