dijous, 26 de març de 2020

TASQUES PER AMENITZAR EL CONFINAMENT

Hola nois i noies de sisè!

Com esteu? Com esteu passant aquests dies?

Segur que tot i el confinament, heu trobat un munt d'activitats per fer a casa per no avorrir-vos, però és molt important que no descuideu les tasques d'escola i que continueu mantenint una mica el ritme de treball. Per això, cada dilluns i dijous us penjarem aquí, al muntibloc, unes quantes feines que haureu de fer com a màxim pel mateix dia de la setmana següent (és a dir, de dilluns a dilluns o de dijous a dijous). Totes són feines més o menys senzilles que podeu fer vosaltres sols i que us serviran per repassar el que hem estat treballant a l'aula. N'hi haurà de català, castellà, anglès, matemàtiques, medi... però també altres activitats que ens semblin interessants.

Per tal que us sigui més fàcil organitzar-vos i trobar les feines, hem creat noves pestanyes (pàgines) on us anirem penjant les tasques a realitzar amb la data màxima en què les haureu d'entregar. De totes maneres, cada vegada que en pengem alguna, us ho comunicarem a la pàgina d'inici del muntibloc i així no haureu d'estar mirant sempre totes les pestanyes.

Les diferents tasques, a no ser que s'hagin de fer en alguna plataforma específica, les haureu d'enviar al correu electrònic següent:

muntiblocpromocio2008@gmail.com

Ho podeu fer de les maneres següents:
- Adjuntant una fotografia del/s document/s (comproveu que es veu i es llegeix sense dificultat)
- Adjuntant el/s document/s escanejats
- Adjuntant un arxiu tipus Word (només en les feines que ho permetin)

És molt important que ens feu arribar totes les tasques per tal que us les anem revisant. Així podreu conèixer si esteu fent les coses correctament. En cas que hi hagi alguns aspectes a millorar, també caldrà que ens torneu a enviar les feines amb les correccions corresponents.

Pel que fa a les pestanyes que teníem creades fins ara, també les hem reorganitzat una mica. Els reptes els hem passat a una nova pàgina, les feines que teníeu penjades de matemàtiques i d'anglès les hem recol·locat a les pàgines específiques de "MATES" i "ENGLISH", i a la pàgina "MÉS FEINETES" on teníeu les propostes i recomanacions d'activitats per fer a casa li hem canviat el nom per "MÉS IDEES". Les altres pestanyes que ja teníem creades durant el curs, les hem mantingut per si les voleu tornar a consultar.

Us aconsellem que després de llegir aquest missatge, feu una ullada a totes les pestanyes per conèixer com hem organitzat el muntibloc, malgrat que en algunes encara no hi hagi res penjat.

Les primeres feines que ens heu d'enviar són algunes de les que heu estat fent de matemàtiques que teníeu penjades a la pàgina "FEINETES" i que ara es troben a la pàgina "MATES". N'heu d'entregar 5. La data límit per fer la tramesa és el 2 d'abril. Properament us anirem informant de les dates de les següents entregues.

També us volem fer saber que al correu electrònic que us hem indicat abans (muntiblocpromocio2008@gmail.com) ens podeu fer arribar els dubtes, inquietuds, angoixes, comentaris, suggeriments, etc. que tingueu i us contestarem el més aviat possible. Si voleu, també podeu deixar comentaris al muntibloc (recordeu que els comentaris no es publiquen fins que nosaltres els haguem revisat).

No oblideu que estem amb vosaltres per acompanyar-vos en aquests moments tan difícils que estem vivint. Penseu que junts ens en sortirem i ben aviat ens tornarem a retrobar! Ho esteu fent molt bé!

Molts ànims, molta força i una abraçada molt gran per cadascú/na de vosaltres!

Albert i Montse


2 comentaris:

 1. Jo ja vais fer les tienes de mates a un full i ara com no Fair?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Noa, has de fer una foto o escanejar els fulls on has fet les feines i enviar-los al correu electrònic que tens a l'explicació. De moment, per dijous vinent, demanem només 5 feines.

   Si tens algun altre dubte, torna a escriure un comentari.

   Gràcies!

   Elimina