divendres, 10 de juny de 2016

UN ÀPAT EGIPCI MOLT ESPECIAL!!!!

Avui divendres, amb motiu del final del nostre projecte d'Egipte, ha vingut el pare de la Doha, que és un gran cuiner,  a explicar-nos què menjaven els egipcis en funció de la classe social a la que pertanyien.
Mentre explicava, anava cuinant un menjar típic del mediterrani oriental i en concret d'Egipte:
- Fulles de parra farcides 
i per postres,
 -Dàtils farcits amb nou.
Han quedat uns plats originals i molt exquisits.
Moltes gràcies per ajudar-nos a aprendre i fer-nos gaudir.
CLICA AQUÍ SI VOLS VEURE LA RECEPTA 
CLICA 
 CLICA
 CLICA
Ara, entre tots escriurem la recepta i la penjarem per a que la pugueu fer des de casa.

MOLTES GRÀCIES PER AJUDAR-NOS!


3 comentaris:

  1. Quina sort que heu tingut de tenir un gran mestre de la cuina a classe explicant-vos i ensenyant-vos sobre la cuina egipte. En el video es veu una part, però ja es veu que vau estar molt entretinguts!!Bravo!

    ResponElimina
  2. I tant!!!! És una gran sort poder comptar amb les famílies per a que ens ajudin a fer créixer els vostres fills i filles, els nostres alumnes. MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!!!
    ISABEL

    ResponElimina
  3. VAM TENIR MOLTA SORT

    NOA

    ResponElimina