dijous, 14 d’abril de 2016

Hola Partimau!!!!


Les respostes per les teves endevinalles, són:
- La sal
- La menta

Has encertat el primer jeroglífic, però el segon, no. Estàs molt a prop, però li falta algun detall!!!!
Et convidem amb una altra oportunitat!!!
 

Aquí tens uns altres, per a pensar ....
Classe dels egipcis.2 comentaris:

 1. Hola Classe dels egipcis!!
  Ja feia dies que tenia ganes de saber de vosaltres, us trobava a faltar. De fet, després m'he adonat que m'havieu contestat i jo no ho vaig saber veure en els comentaris!!!
  Per cert, una amiga, que és ballarina, i que va fent espectacles de dansa a diferents llocs, em fa dir que us va veure al DANSA ARA i que ho havieu fet molt i molt bé. Que va ser molt emocionant per que tots vosaltres, amb tots els nens i nenes de segon de primaria d'altres escoles de Barcelna, vau omplir el Palau Sant Jordi i amb la dansa i la música transmetieu una força i energia molt bonica. MOOOLTES FELICITATS EGIPCIS!!Carai quantes experiències boniques que esteu vivint oi aquest any!

  Bé, ja veig que em vaig equivocar amb la resposta del segon geroglífic!!Aix! ja veig que no em puc despistar...és veritat , deu ser: Un caramel.

  I sí, vosaltes heu encertat les endevinalles que us vaig fer. Molt bé.

  Carai els jeroglífics que m'heu posat aquest cop ja són una mica més complicats... em sembla que m'hi hauré de barallar una mica més... De moment tinc els tres primers: GRANOTES, CLAUDIA, DOS MESOS
  Espero que estiguin bé. Demà miro de respondre els altres!!
  Ara us deixo, que se m'escapa el tren.
  Fins aviat.
  PARTIMAU

  ResponElimina